Wednesday, April 20, 2016

ទឹកត្រឡាច

របៀបធ្វើ ទឹកត្រឡាច គ្រឿងផ្សំ - ត្រឡាច ២-៣ ផ្លែ (ចាស់) - ស្ករស ១គីឡួក្រាម - ទឹកធម្មតា ៨-១០ លីត្រ - ស្លឹកតើយ ៥-៦ សន្លឹក របៀបធ្វើ - យកត្រឡាចមកលាងអោយស្អាត រួចកាត់ជាកង់ៗ មិនចិតសំបក ចេញទេបន្ទាប់មកយកទៅអាំងអោយគ្រៀមឆ្អិនបន្តិច រួចទុកមួយអន្លើ។ - យកទឹកទៅដាំអោយពុះ រួចដាក់ត្រឡាចដែលអាំងហើយចូលទុកអោយពុះបន្តិច ទើបដាក់ ស្ករស ស្លឹកតើយចូល រំងាស់រយះពេល ២០ ទៅ ៣០នាទី ហើយស្រង់ត្រឡាច និងស្លឹកតើយចេញ រជាការស្រេច ៕

No comments:

Post a Comment