របៀបធ្វើ ទឹកត្រឡាច
គ្រឿងផ្សំ
- ត្រឡាច ២-៣ ផ្លែ (ចាស់)
- ស្ករស ១គីឡួក្រាម
- ទឹកធម្មតា ៨-១០ លីត្រ
- ស្លឹកតើយ ៥-៦ សន្លឹក
របៀបធ្វើ
- យកត្រឡាចមកលាងអោយស្អាត រួចកាត់ជាកង់ៗ មិនចិតសំបក ចេញទេបន្ទាប់មកយកទៅអាំងអោយគ្រៀមឆ្អិនបន្តិច រួចទុកមួយអន្លើ។
- យកទឹកទៅដាំអោយពុះ រួចដាក់ត្រឡាចដែលអាំងហើយចូលទុកអោយពុះបន្តិច ទើបដាក់ ស្ករស ស្លឹកតើយចូល រំងាស់រយះពេល ២០ ទៅ ៣០នាទី ហើយស្រង់ត្រឡាច និងស្លឹកតើយចេញ រជាការស្រេច ៕
No comments:
Post a Comment