Thursday, February 25, 2016

របៀបធ្វើ មឹកអាំងញាត់ស្នូល

របៀបធ្វើ មឹកអាំងញាត់ស្នូល

គ្រឿងផ្សំ
- មឹកធំៗ ៣ទៅ5ក្បាល
- ស្លឹកជីរវ៉ាន់ស៊ុយចិញ្ច្រាំ 1ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១-២ ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងខ្យង ១ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករស ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ ១ខាំ
- ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ ១ស្លាបព្រាបាយ
- ការ៉ុតចិញ្ច្រាំ ១ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ទឹមបារាំងចិញ្ច្រាំ កន្លះស្លាបព្រាបាយ
- ម្ទេសហាវ៉ៃព៌ណក្រហមចិញ្ច្រាំ ១ស្លាបព្រាបាយ
- ម្រេចម៉ត់ កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ស្លឹកខ្ទឹមកាត់ខ្លីៗ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ប្រេងឆា ១ស្លាបព្រាបាយ

#របៀបធ្វើ
- ដាំខ្ទះអោយក្តៅ ដាក់ខ្ទឹមសបំពងអោយប្រែព៌ណ សឹមដាក់សាច់ជ្រូកឆាពីរបីត្រឡប់ បន្ថែរសជាតិដោយ ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករ ប្រេងខ្យង ម្ទេសហាវ៉ៃ ម្រេចម៉ត់ ការ៉ុត ខ្ទឹមបារាំង និងស្លឹកជីរវ៉ាន់ស៊ុយ  ឆាផ្សំចូលគ្នាឲ្យបានរសជាតិតាមចំណង់ចំណូលចិត្ត។
- យកសាច់ឆាទៅញាត់នៅក្នុងមឹកឲ្យសមល្មមណែនល្អរួចយក ឈើចាក់ធ្មេញខ្ទាស់មុខវាកុំឲ្យធ្លាយស្នូលចេញមកក្រៅ ។
- បន្ទាប់មកយកវាទៅអាំងឲ្យឆ្អិន សឹមលើកដាក់ចាននិងហាន់ជាចំណិតៗ ។
ទទួលទានជាមួយទឹកប៉េងប៉ោះឬទឹកត្រីកោះកុងនិងបាយសក្តៅៗឬធ្វើជាគ្រឿងក្លែមក៏បាន។

No comments:

Post a Comment